dimecres, 22 de novembre del 2006

Benvinguts/des a l’espai obert de debat sobre Vallromanes

Hola a tothom.

He creat aquesta pàgina amb la intenció que tots els vilatans i totes les vilatanes de Vallromanes puguin publicar notícies i les seves opinions i propostes sobre Vallromanes especialment, o sobre la comarca o el que considerin més oportú. De moment està en fase de proves, però intentaré que us pugueu inscriure a la pàgina el més aviat possible perquè pugueu deixar els vostres articles.

El fet que m’ha portat a dur a terme aquesta eina d’informació vilatana, és que he comprovat, de manera contínua, que la revista i la pàgina web de l’Ajuntament que haurien de ser plurals i/o no polititzades, no ho són pas. Tot el contrari, són eines propagandístiques, partidistes i que critiquen molt sovint els membres dels partits de l’oposició. I, especialment, el web de l’ajuntament no és interactiu en absolut, doncs no disposa de cap espai on la gent pugui expressar-se públicament, contràriament a l’anterior web, que es va crear quan l’actual oposició era la responsable de la gestió de l’ajuntament, i que va dur a terme una pàgina interactiva que va desaparèixer immediatament després de la moció de censura.

Quan aquesta pàgina hi estigui preparada, us ho faré saber immediatament.

Gràcies per la vostra visita i fins aviat!

5 comentaris:

  1. Bona iniciativa! Qualsevol canal de difusió perquè qui vulgui pugui parlar de Vallromanes és una idea a tenir en compte.

    Som poquets al poble i potser encara menys els que ens movem pel ciberespai, però de ben segur que podrem anar incrementant aquesta presència.

    Jo em dic Víctor Pàmies, també tinc un blog, encara que no específicament sobre Vallromanes, i coordino en aquests moments Llengua.org, una eina que facilita que qualsevol lloc web pugui incorporar un apartat d'enllaços recomanats que s'actualitza automàticament.

    Veig que has enllaçat la categoria sobre Vallromanes. Ja us explicaré en un altre comentari com fer que aparegui la llista directament en un lloc web, perquè qui vulgui pugui disposar dels llocs que apareixen a la categoria sobre Vallromanes del directori temàtic.

    Una abraçada des de la Riera!!

    ResponElimina
  2. DOncs jo també he obert un blog. Aquest només sobre el POUM. Soc en Josep Sagarra i podeu llegir-ho a
    http://poumvallromanes.blog.com/ hey Victor obert al curs enlinea per a bloggers inexperts.

    ResponElimina
  3. Felicitats! i més informació.
    La participació ciutadana s'hauria de practicar en tots els espais, i el ciberespai n'és un de molt pràctic. Internet ens ofereix aquesta i infinites possibilitats. Això ho vaig descobrir fa anys; el 1996 amb l'amic Vicent Partal vam iniciar la primera edició local de Vilaweb (Vilaweb-Montcada i Reixac), i més tard vaig promoure i dirigir www.mer-cat.net
    Aquet any he estrenat www.cavall.cat d'Amunt i Avall, que aprofito per a demanar-te que l'afegeixis al directori d'associacions de Vallromanes del teu espai.
    També podeu comprovar com a www.esquerra.cat/vallromanes hem actualitzat la informació respecte al POUM i hem penjat el full d'al·legacions per a que tothom que ho vulgui pugui baixar-se'l i presentar-lo.
    Estic començant a preparar el meu bloc que penjaré a la xarxa a finals de gener.

    Salut!

    David Ricart i Miró.

    ResponElimina
  4. Osti Jordi, no ho havia vist això. Quina feinada! No sé si copiar-te la idea. M'ho pensaré

    ResponElimina
  5. Vinga, company Turrai, mans a l'obra!!!

    ResponElimina