dimarts, 23 de gener del 2007

Fira d'entitats a Vallromanes

Us informem que, tal com surt a la programació del Casal de Vallromanes i dins dels actes del programa inaugural, el proper dissabte, dia 27 de gener, de 5 a 9 del vespre hi haurà una Fira d'Entitats del poble que organitzen el Casal i l'Ajuntament a través de la seva Regidoria de Cultura.

En nom de totes les associacions de Vallromanes, us convidem a assistir-hi per tal que ens conegueu i sapigueu les activitats que duem a terme, al mateix temps que podeu fer les vostres propostes i suggeriments i adherir-vos i/o col·laborar, si us ve de gust, a qualsevol de les nostres associacions i/o entitats.

Esperem, doncs, la vostra assistència. No hi faltis.

4 comentaris:

  1. Pot semblar increible però és cert, diverses entitats de Vallromanes ens hem assabentat per la propaganda que el proper dissabte hi ha una fira d'entitats.
    A hores d'ara ningú de l'Ajuntament ha informat d'aquesta fira, on se suposa que hem de participar-hi, ni l'ADF, Agrupació de defensa forestal, ni a Amunt i Avall -l'associació que fa la vigilància forestal a cavall-. Potser és que no totes hi som convidades? vull pensar que es tracta d'una errada tècnica.

    David Ricart i Miró

    ResponElimina
  2. És evident que no s'ha fet la informació oportuna i resulta del tot increïble, perquè no sé quants assistents hi tindrem (jo sóc el secretari d'Amics de la Fotografia), comptant que se celebra el proper dissabte. Per un llistat que he pogut veure de casualitat, vosaltres no hi constàveu, la noia que està a la recepció del Casal crec que ha d'avisar als de l'ADF, entre d'altres, però o sàpiga Amunt i Avall no figura com a associació en el llistat, si mires a la pàgina web de l'ajuntament no hi sortiu tampoc. Potser no us heu donat d'alta. Pel que sé t'hauries de posar en contacte amb l'Adelina Zabalza o amb la recepcionista del Casal per tal que ho rectifiquin; preferentment amb l'Adelina.

    ResponElimina
  3. Gràcies, ja ho he fet, he passat pel Casal i hem quedat que demà em trucaran.
    Aviat farà un any que vam entrar per registre de l'ajuntament els estatuts de l'associació registrats a la Generalitat demanant la nostra inscripció al registre d'entitats de Vallromanes.

    ResponElimina
  4. "Las cosas de Palacio van despacio"

    ResponElimina