divendres, 17 d’agost del 2007

El sou dels alcaldes i de les alcaldesses

Ja feia temps que em van fer arribar els següents retalls de premsa pel correu electrònic d'Espai Vallromanes. Certament estava considerant el fet de publicar-los o no, però, tenint en compte que és una informació que està a l'abast de tothom, no conté cap insult, ni amenaces ni coaccions, ni atempta als drets humans bàsics de les persones, però sí que és de l'interès dels ciutadans i de les ciutadanes de Vallromanes (perquè callem i paguem i a sobre ens manen), al final he decidit publicar-los, ja que vaig posar aquest mitjà a disposició d'aquella o aquell que volgués informar d'alguna cosa relacionada amb el nostre poble i, a més, només estic divulgant una informació que ja ha estat publicada per un altre mitjà. A continuació deixo els retalls de premsa per a la vostra informació i consideració, només cal que feu clic a sobre de cada imatge per a ampliar-la i llegir-la amb més comoditat:

7 comentaris:

  1. Recordo que una de les acusacions més viscerals contra Violant Mascaró va ser que s'assignés un sou per dedicació exclusiva a l'alcaldia.

    Ara això ho trobem corregit i augmentat.

    De callar mai se'n sap prou.

    [Raons que rimen]

    ResponElimina
  2. Em perdonareu, pero no entenc el problema, ni ara, ni amb la Violant Mascaro.
    ¿perque no es pot tenir un sou? Jo crec que per ser alcalde amb dedicacio exclusiva, tampoc em sembla tant 39.000€ anuals……naturalment, es nomes una opinio….

    Joan A. Portet

    ResponElimina
  3. bONES!

    Home, en un poble de 2260 habitants, és exagerat cobrar ( segons informació Linia Vallés ) més 6 milions i mig de les antigues pessetes.

    És a dir, més de 3000 euros al mes.

    És l'alcalde/sa que més cobra del Vallés Oriental ( en proporció habitants )

    Podria reduïr el seu sou i amb aquest, es podrien començar a reparar alguns carrers.

    Penso i és un fet irrefutable que, sempre i quan es guanyi la suor del sou, pot ser...estarem d'acord peró, la senyora Cabot no s'el guanya i no treballa les hores que li pertoquen.

    Quan li demanes alguna cosa, fa cas omís. I crec, que no sóc a l'únic veï del poble que li a rebutjat.

    Arreveure!

    ResponElimina
  4. Vale, la teva es una opinió mes ó menys creïble o respectable, jo aquí no em fico, però 6,5 milions bruts al any, si les contes no fallen, no son 3000 €/mes. Tirant llarg, son uns 2050€ ó 2100 €/mes, a no ser que la Sra. Cabot no cotitzi en lloc. En aquest cas, es possible que pugui arribar als 3000€. En qualsevol cas, penso que es molt complicat valorar la feina dels demes, i que tots tenim el dret de fer coses be i malament, es mes, de aquestes ultimes es de las que realment se aprèn.

    Joan A. Portet

    ResponElimina
  5. Sembla que el govern ficarà mà en aquestes desigualtats i puges indiscriminades.

    Ja era hora!

    ResponElimina
  6. Gràcies Víctor, aquesta mateixa notícia me l'he trobada avui mateix amb l'edició de paper de 20 minutos. Estava a punt d'anar a buscar-la en l'edició on line, per a publicar-la, quan veig que tu ja me l'has facilitat. Doncs, mira, una feina que m'estalvio. Fins aviat!

    ResponElimina