diumenge, 4 de novembre del 2007

El joc de les diferències

Segur que haureu jugat més d'una vegada, si més no a la vostra infantesa, al joc de buscar les diferències entre dues imatges gairebé iguals. Avui us proposo que ho feu de nou. Us posaré dues imatges que podreu observar i, si ben bé no són iguals, tenen una semblança en comú: són dues captures de pantalla d'una pàgina de cada del web institucional de dos ajuntaments catalans.

D'aquesta manera, les diferències que heu de trobar estan relacionades amb la manera d'entendre la participació ciutadana i, en conseqüència la democràcia, per part de dos governs locals; un és el de Vallromanes i un altre el de Sitges. Aquest "joc" us el proposo en relació al meu escrit anterior. Endavant, a veure si sou capaços, doncs, de trobar les diferències:

Imatge 1. Notícia de l'Ajuntament de Sitges (clica a sobre de la imatge per engrandir-la):



Imatge 2. Forma de participació ciutadana que proposa el web de l'Ajuntament de Vallromanes (clica sobre la imatge per engrandir-la):

4 comentaris:

  1. No pateixis Jordi un dels canals oficiosos del govern local ha publica que aquesta nit es renova el web municipal

    Mira que hagués estat bonic llegir-ho al web de l’ajuntament!!

    Però suposo que no ha estat possible.
    .

    ResponElimina
  2. Gràcies Josep, com m'he llevat molt d'hora, segur que he estat dels primers en veure el nou web de l'ajuntament. Si bé el diseny ha canviat l'essència és la mateixa.

    Sí que felicitem al regidor de comunicació per haver millorat el web institucional i en parlarem. Però un canvi d'imatge no afecta pas el que s'entén per democràcia.

    Com veuràs, he canviat la imatge i les diferències continuen sent les mateixes. O sigui que amb el nou web de l'ajuntament lamentablement no ha modificat en res el joc de les diferències que havia proposat.

    I sí, hauria estat molt bonic pel poble i per la democràcia haver pogut llegit aquesta notícia en el web del nostre ajuntament, però perquè això sigui possible potser caldrà esperar a que hi hagin noves eleccions municipals.

    Salutacions i gràcies pel teu comentari

    ResponElimina
  3. Fem-los confiança, una vegada més.

    O suggerim... que algú ho llegeix i demà hi haurà canvis. ;-)

    ResponElimina
  4. Tan de bo, Víctor, que es prenguin les nostres crítiques com una cosa constructiva per millorar els assumptes municipals.

    És cert que allò de causa-efecte funciona, però tinc por que a força de dir-ho deixi de funcionar.

    Salutacions

    ResponElimina