dimecres, 14 de febrer del 2007

Comentari d'ICV-Vallromanes

He rebut un comentari del partit ICV-Vallromanes, el qual publico íntegrament per a la vostra informació:

Bones!!!

Mirant-me la vostra web Espai-Vallromanes, m'he fixa't en un detall que vull comentar.

ICV-Vallromanes
, també disposa d'un apartat per opinar a la seva pàgina web.

Qualsevol persona que vulgui, en pot opinar a l'apartat que posa FÒRUM (pestanyeta de l'esquerra verda que està sota ENQUESTES).

En aquest moments està a debat "Vallromanes" per opinar sobre qualsevol tema i, "POUM de Vallromanes".

ICV-Vallromanes
està oberta al diàleg i la comunicació sinó...com volem crear un bon consens?

Per cert, moltes gràcies per reconèixer-nos en el nostre treball per mantenir una pàgina web d'informació, el més actualitzada possible.

Fem el que podem per mantenir informat al ciutadà i a la ciutadana.

Una altra cosa...estem a favor que es crei debat i n'hi hagi critiques als polítics.

Jo personalment, sempre i mentre no es falti al respecte, estaré a favor de les crítiques i opinions.

Hem de dir que com a possible nou govern i encapçalat per la persona més jove de tots els candidats dels diferents partits polítics, s'han d'aprofitar aquestes crítiques i opinions per a baixar dels "núvols" i seguint estant amb el poble, tot i quan, el moment ens pugi abans de temps.

Els polítics d'avui dia, ràpidament obliden per a qui estan treballant. (és una afirmació d'una de les vostres noticies però, amb altres paraules)

Nosaltres esperem no ser mai com els polítics d'avui dia i el nostre membre més jove, és el més optimista per afrontar qualsevol repte polític que es presenti.

Opinar, forma part de participació ciutadana.

Fins aviat!

Iniciativa per Catalunya Verds de Vallromanes

3 comentaris:

  1. Aconsellaria als anònims integrants d'ICV-Vallromanes (no he sabut trobar cap nom de ningú enlloc del lloc web, ni signant cap escrit) que abans de recomanar un fòrum, convidessin al debat obrint la tanda: ens conviden a un fòrum buit sense ni tan sols el seu posicionament en cap qüestió!!!

    ResponElimina
  2. Crec que ICV tindria que valorar a qui vol presentar a les eleccions com a cap de llista, doncs sembla que en el seu moment va pertanya al PP i con no va poder aconsseguir el que buscaba va plegar, tambe sembla que va tenir cert filirteig amb ERC, etc.
    Sembla que aquest noi peca precisament d'allo que en destaquen els seus anonims companys, massa jove i no te clara la seva idea politica.

    ResponElimina
  3. Vull aclarir que, respecte als 2 articles penjats a Espai Vallromanes procedents d'ICV, les persones que me'ls han fet arribar no són anònimes. He estat jo el que no he posat el seu nom, tenint en compte que ells no m'han demanat ni que publiqui els articles ni que difongui el seu nom.

    A mi m'han arribat els dos escrits a l'email d'Espai Vallromanes, i ha estat decisió meva el publicar-los i fer-ho de manera anònima.

    En tot cas, sí que és cert que els remitents dels correus no s'han manifestat en cap sentit un cop han llegit els articles publicats. (Haig de suposar que els han llegit)

    Opino també, que el fòrum l'han d'obrir ells en primer lloc (que, per cert, sembla que no funciona, o jo no ser fer-lo funcionar.

    Quant a la resta, no puc opinar res, doncs desconec aquesta realitat.

    ResponElimina