dijous, 26 d’abril de 2007

Parlaré del Ple

Sé que molta gent està esperant, més que mai, que parli sobre el Ple d'ahir a l'ajuntament de Vallromanes; el número de visites ho delata. Però ara estic molt ocupat, demà rebo uns amics d'Estats Units i hi tinc molta feina.

Però parlaré de la traïció de la Sra. Erenas que va prometre que mai no es construiria en el camp de futbol, i, tanmateix, ahir va votar un POUM que estableix construcció d'habitatges en el camp de futbol (que consti que jo la vaig votar; tinc dret a sentir-me traït i a denunciar-ho públicament)

Parlaré de la violència que van manifestar contra mi el fill de la Sra. Cabot (president de CiU) i el segon de llista del mateix partit quan vaig manifestar les meves opinions sobre l'Antoni Ibáñez en assabentar-me que havia insultat al secretari d'organització d'ERC perquè va fer una pregunta al Ple (tenint en compte que era un ple extraordinari per tal que la gent no hi pogués parlar; el secretari d'organització d'ERC al final del Ple li va preguntar a la Sra. Alcaldessa si ella era la persona que podia donar o no la paraula en un ple extraordinari, ella el va fer callar i es va negar a contestar)

La qüestió és que el president de CiU i el segon de la seva llista (jo ignorava que ho fos i em va sorprendre molt en saber-ho -per motius que ja hi faré constar-) van gairebé caure sobre mi (com si volguessin pegar-me) quan jo vaig manifestar les meves opinions sobre el sr. Ibáñez, al·legant que era amic d'ells (dels pocs que deu tenir al poble, per cert); em vaig sentir agredit, si més no, psicològicament, tenint en compte que pateixo una malaltia psicològica de la qual el sr. Ibáñez s'ha burlat en repetides ocasions en comentaris als meus blocs; tinc proves d'una fotografia meva trucada fent-me passar per boig i penjada al seu web en un moment determinat, la qual va esborrar quan va adonar-se que jo ja l'havia vist

El sr. Ibáñez va dir "porc" al Secretari d'Organització d'ERC i li va preguntar en quina "quadra del poble vivia amb la seva familia", el sr. Ibáñez que com bé sabem els vilatans es dedica a insultar tant a la gent gran com a qualsevol individu del poble quan li sembla oportú, tant de paraula, com al seu programa de ràdio, etc. De fet la majoria de participants que l'acompanyaven al seu programa de ràdio el van abandonar fa temps. Vegeu el seu post insultant. (He guardat còpia del seu post per si després l'esborra o el canvia, doncs no seria la primera vegada que ho fa)

El sr. Ibáñez semblava diferent abans, però no ho era; tan sols era una de les seves conegudes disfresses (en sabem de coses molt grosses que són del tot públiques, però les quals jo desconeixia doncs, quan van produïr-se encara jo no vivia a Vallromanes). Deia que llegia Chomsky, parlava i escrivia en contra de la partitocràcia, en contra del poder, etc. Quan CiU li va proposar formar part de la seva llista, va esborrar tots els articles que tractaven sobre aquests assumptes del seu web. (Encara el tinc enllaçat al meu web aturat de fa anys, que haig de reconstruir, parlant d'ell com "un intel·lectual compromès"; cosa per la qual ell em va felicitar)

Parlaré de les mentides que em va dir el sr. Xavi Moya, cap del Gabinet de Premsa de l'Ajuntament segons unes presumptes converses, diu ell, que ha mantingut amb mi sobre les suposades incorreccions, diu ell, que hi han al meu bloc; cosa que jo li vaig negar públicament. Aquest senyor mai no dóna la cara; mai no ha parlat amb mi sobre tal assumpte, quan s'ha apropat a mi només ha estat per fer brometes i "risitas" sobre qualsevol bestiesa

També parlaré de quan l'alcaldessa va dir al ple "tranquils el camp de futbol no es convertirà en un 'ghetto', perquè no només hi hauran habitatges de protecció oficial per als joves, també hi hauran altres tipus de construccions"; diversos joves es van sentir prou molestos pel comentari sobre el "ghetto"

També parlaré sobre el poc sentit de democràcia i consens que es va respirar al ple per part de l'equip de govern, especialment quan l'alcaldessa diu: "nosaltres tenim el poder i hem fet un POUM com ens ha semblat que havia de ser, si haguessin estat al poder altres forces l'haurien fet diferent", i de la manera que quan es cansa de sentir els arguments de l'oposició diu: "passem a les votacions". La tristesa de ser un ciutadà i la impotència de veure que els que tenen el poder manifesten la seva superioritat sobre el que pugui opinar el poble, que, a les postres, és qui té la sobirania plena en teoria, només per un vot de diferència. La democràcia funciona pel sistema del rodet pel poder.

En parlaré, us ho prometo, en parlaré, i diré moltes coses

Aviso que si rebo qualsevol tipus d'agressió psicològica i/o física, aquí estan enumerats els possibles responsables, perquè el que vaig sentir/patir ahir va ser molt fort. I ho denunciaré per suposat

24 comentaris:

 1. Realment, el ple d'ahir va ser molt lamentable.

  Si a més, sumem la poca vergonya d'uns quants doncs, es crea una situació no concluent.

  Que el govern actual que per cert, no va estar escollit per la població, vagi dient que són "la llum i la veritat" és, que encara no saben que Franco va morir fa molt temps.

  Jo dirè el que ultimament insisteixo. S'els acava el temps i estàn amb la por a sobre per qué saben que no tornaran a sortir.

  Des de que ICV - Vallromanes s'ha consolidat, hi han més alternatives que mai per canviar el govern.

  Amb Iniciativa, retornarem els valors de la democràcia consensuada.

  David Carrillo
  ICV - Vallromanes.

  ResponElimina
 2. SI,SI, TE CONYA INICIATIVA,RESULTA QUE UN PROVE DE CIU EL CANDIDAT SEMBLA SER QUE VA ESTAR AL PP I GENT QUE L'ACOMPANYA VIU DE L'ESPECULACIO INMOBILIARIA I TOTS ELLS EN UNES BONES TORRES QUE NO DEUEN BAIXAR DELS 200 MILIONS DE LES ANTIGUES PESETES.
  PREDIQUEU EL QUE NO CREIEU!

  ResponElimina
 3. Que valents els anònims d'aquest poble no?
  I quins arguments tan vàlids aporten?

  ResponElimina
 4. Senyor Anònim,

  Desconec per complert les seves fonts però, si de veritat ens vol coneixer en persona i està interessat, el dissabte dia 5 de maig fem el soopar de presentació de la llista d'ICV - Vallromanes.

  POdrà saber d'antemà, els nostres "grans interessos especulatius i urbanisitics".

  Encara que jo crec que he deixa't molt clar en reiterades ocasions que, ICV té més interessos socials i mediambientals, que no pas urbanistics.

  I si us plau, doni 's a coneixer que la dictadura ja va acavar fa varies dècades.

  Si vol més informació, entri a la nostre pàgina web : www.iniciativa.cat/vallromanes o, escriguins a:
  icv_vallromanes@yahoo.es

  Gràcies.

  ResponElimina
 5. Sí, molts anònims que no donen la cara però alguns ja els coneixem.

  Qui ha dit que tenir diners o bones cases està renyit amb ser d'esquerres?

  Des de quan les esquerres pregonen la pobresa de la gent?

  ResponElimina
 6. Ja está bé de tant anonimat, tots tenim un passat no hem de mirar enrera, es endavant on tenim que mirar i posar una mica de cada un per aconsseguir una societat millor.

  Joan Arisa - PPC Vallromanes

  ResponElimina
 7. UN POUM DEL SEGLE XXI QUE FOMENTA EL BENESTAR DE TOTS ELS VEÏNS I VEÏNES DE VALLROMANES

  Finalment, després d'un llarg procés que ha durat més de 2 anys i amb tots els informes dels diferents departaments de la Generalitat FAVORABLES, el passat 25 d'abril el Ple de l’Ajuntament va APROVAR PROVISIONALMENT el POUM de Vallromanes.

  Cal destacar el procediment de PARTICIPACIÓ CIUTADANA que s'ha dut a terme al llarg de tot el procés: es van exposar al públic els treballs previs durant dos mesos i tothom va poder dir la seva; es van recollir suggeriments de tots els veïns i veïnes, incorporant-los la gran majoria al POUM; es van dur a terme tres sessions públiques a la Carpa municipal on es van repartir díptics informatius; es va crear el Consell del Poble; el document aprovat inicialment ha estat penjat a la pàgina web durant cinc mesos perquè tothom el pogués consultar; es va habilitar una adreça de correu per fer suggeriments i per participar durant tot el procediment; es va confeccionar una revista monogràfica del POUM aprovat inicialment que es va repartir casa per casa; els redactors no han parat de rebre gent a l'Ajuntament durant tota la tramitació; s'han publicat articles a "LA PINYA"; s'han fet falques a la radio… En definitiva, TOTHOM que ha volgut participar ho ha pogut fer.

  El POUM és un document urbanístic importantíssim per al futur de Vallromanes en el qual s’estableixen les següents DIRECTRIUS:

  • Un creixement RACIONAL, SOSTENIBLE i MODERAT. Amb comparació amb les antigues Normes Subsidiàries es preveu augmentar NOMÉS 175 HABITATGES MÉS.
  • Es MINIMITZA EL CONSUM DEL SÒL, creant una centralitat en el nucli urbà per tal d'apostar per un municipi més compacte i, per tant, més sostenible.
  • La creació d'aquest nucli urbà pretén FOMENTAR EL DINAMISME, LES RELACIONS SOCIALS i LA CREACIÓ D'UN CERT COMERÇ LOCAL per atendre les necessitats dels nostres veïns i veïnes.
  • Donat l'entorn privilegiat del nostre Municipi, S'HA REDUÏT LA SUPERFÍCIE DE DOS SECTORS CLASSIFICATS COM A SÒLS URBANITZABLES per les antigues Normes Subsidiàries, per les dificultats que presenta la seva topografia i la seva ubicació deslligada de l'estructura urbana.
  • S'ha apostat de manera clara i concisa pel MANTENIMENT RESIDENCIAL, fugint de la creació de cap activitat industrial, que és incompatible amb l'entorn i situació geogràfica del municipi.
  • S'ha establert una ESPECIAL PRESERVACIÓ DEL SÒL NO URBANITZABLE, dels recursos naturals, del sòl amb valor agrícola, dels boscos i dels valors paisatgístics.
  • S'ha creat UNA NORMATIVA MÉS ESTRICTA I ACURADA que vetlli per una major qualitat arquitectònica de les edificacions, amb la finalitat que les mateixes s'adaptin a la topografia del terreny i respectin el paisatge i el seu entorn.
  • S'ha apostat per la implantació d'una certa ACTIVITAT DE RESTAURACIÓ de qualitat, que sens dubte donarà prestigi al nostre poble i llocs de treball al veïns i veïnes del municipi.

  QUÈ COMPORTARÀ AQUEST POUM PER ALS VEÏNS I VEÏNES DE VALLROMANES?

  El desenvolupament d'aquest POUM, sens dubte, repercutirà en el benestar de tots els veïns i veïnes del poble,

  Gràcies al POUM els veïns i veïnes de Vallromanes podran gaudir SENSE CAP COST ECONÒMIC de:

  • Un nou camp de futbol poliesportiu de gespa artificial, amb un valor mínim de 1 milió d'euros.
  • S'arranjarà tota la riera, des de l'entrada del municipi fins al final.
  • Cessió gratuïta i completament arreglada de la masia de CAN GINESTA per DESTINAR-LA A CASA NATURA i a un CASAL PELS JOVES DE VALLROMANES.
  • Cobriment de les actuals piscines municipals.
  • Construcció d'un nou Ajuntament a les antigues Escoles.
  • La construcció d'una important reserva d'habitatges a preus assequibles, en la modalitat de venta i lloguer perquè els nostres joves no hagin de marxar del nostre poble i puguin ACCEDIR a una vivenda digna a preus assequibles. Sens dubte, el centre del poble és un lloc ideal per a la construcció d'aquests habitatges donant així cohesió social i territorial i no a les urbanitzacions degut a que la tipologia unifamiliar no ho permet.

  ResponElimina
 8. Un POUM del segle XXI que contradiu lleis.

  Un POUM que no nega la creació d'un poligon industrial.

  Un POUM que, masifica el centre del poble i continua marginant les urbanitzacions.

  Un POUM que, augmenta la seva destrucció forestal al terme municipal.

  Un POUM que, no pensa en la gent del poble però sí, en la de fora.

  Un POUM que, no ha tingut present mai, la quasi nul.la participació ciutadana.

  Un POUM que, vol cobrir una piscina deteriorada i amb pèrdues d'aigua.

  Un POUM que, aposta per hotels de luxe que no donara treball a la nostre gent.

  Un POUM que, no considera els informes mediambientals i amenaça la flora i la fauna.

  Un POUM que, definitivament Vallromanes no mereix per les seves precaries condicions i desatenció a la veritat.

  Un POUM que, ha estat aprovat en ple extraordinari, com si fos una dictadura.

  Un POUM que, no porta ni dos anys redactan-se.

  Un POUM que, vol crear "guetos".

  Un POUM que, vol portar el camp de futbol al costat de Can Galantó, per a fer possibles festes?

  En fi...Un POUM que estava aprovat des de que es va començar a finals del 2005.

  Quines seran les possibles especulacions i els beneficiats?

  La Fiscalia, potser i donarà una ullada.

  Vallromanes = Marbella? No ho consentirem.

  ResponElimina
 9. Sr. POUM potser vosté pot explicar aquestes preguntes:

  1. El Mapa de sensibilitat acústica està realitzat si o no?
  2. En cas afirmatiu:
  a. Perquè l’equip redactor diu el contrari?
  b. Repetiran la memòria ambiental?
  c. Perquè no ha han publicat a l’Ajuntament?
  d. Perquè no s’ha aprovat la ordenança reguladora del soroll?
  e. Perquè no s’ha tingut en conte en la planificació de Can Palauet?
  3. En cas negatiu:
  a. Perquè ho va confirmar la Sra. Prims?
  b. Com es que l’equip tan seriós d’enginyeria menteix?
  4. En qualsevol cas:
  a. Com es pot aprovar 2 documents contradictoris el mateix dia?
  b. Perdoni per a això tinc la resposta. No se’ls han llegit.
  5. Perquè no s’ha realitzat la pàgina web que es va contractar amb l’equip redactor?
  6. Si encara queden 8 mesos de suspensió de llicències com es que cal tacar-se en un ple extraordinari per aprovar el POUM? Quina por hi ha?
  7. Perquè no s’ha complert el programa de participació aprovat pel propi POUM?
  8. Sap Urbanisme que no s’ha acomplert el programa de participació?
  a. Li responc jo aquest punt: No, no ho sap i quan ho sàpigui farà complir la llei i tornarà el POUM a l’Ajuntament.
  9. Sap el Dep. deMedi Ambient que el propi POUM modifica i no respecta les mesures correctores establertes?
  a. Li responc jo: No, no ho sap i la farà refer, obrint un nou període d’exposició pública.

  ResponElimina
 10. Sr. Sagarra: ara resultarà que EL GRAN PROBLEMA de Vallromanes és el soroll! No fotem, home! Darrere de casa seva el rossinyol de Can Brotau fot un terrabastall dia i nit que no es pot aguantar. Jo el denunciaria. No em faci riure amb els seus arguments de pa sucat amb oli. Participacio? Al meu comentari enumero tot el procés participatiu que hi ha hagut amb pèls i senyals. Però, clar, això a vostè no el convenç, perquè es tracta d'exagerar i fer una oposició amb el cul, típica oposició ERC. La pàgina web que tant el preocupa ja l'ha fet vostè, no? Molt agraïts. Apa, passi-ho bé.

  ResponElimina
 11. QUÈ VA FER ERC QUAN VA GOVERNAR VALLROMANES?

  1. L’alcaldessa (Violant Mascaró) es va triplicar el sou.
  2. Van canviar tots els mobles de l’ajuntament (despatx nou, etc.)
  3. Van contractar una “assessoria” externa que costava 1 milió (de les antigues pts.) al mes.
  4. Van portar al Pepe Rubianes, català exemplar.
  5. Van deixar el seu “monument” emblemàtic: la Carpa.
  6. Van trencar peres amb la sòcia de govern (Erenas, PSC) suïcidant-se políticament.
  7. Van celebrar la moció de censura amb cava pagat per tots.
  8. No van durar ni 8 mesos. Un ridícul espantós.
  9. Van demostrar el seu amateurisme, el seu sectarisme i el seu nepotisme.
  10. Ara la censurada va de número 2 a la llista i es pensa que el poble no té memòria.

  ResponElimina
 12. Sr. POUM. No s’esveri que li pujarà el sucre.

  Pensi vostè que el soroll, es un problema, potser menor, mentir i/o ignorar sobre si s’ha realitzat un estudi d’impacte (Avui he parlat de soroll, però en podem parlar de llum, residus o aigües residuals...) es un problema gran.

  Vaig ser rebut per membres de l’equip redactor del POUM i els hi vaig demanar una còpia d’aquest estudi de sensibilitat acústica i em van comunicar que ignoraven si s’havia realitzat o no.

  Sembla que van acabar la seva tasca sense ni tan sols preguntar-ho.
  Sap una cosa sr. POUM tampoc s’ha realitzat un estudi de l’impacte lumínic, ni d’emissions de CO2 ni moltes altres coses, i sap perquè?
  Perquè el POUM s’ha fet sense voler debatre-ho i sense voler participar.

  Sap vostè quin es el canvi més gran que ha sofert el POUM des de l’aprovació inicial a la provisional?
  Doncs Can Palauet. Miri-ho si us plau. A perdoni, que no ho pot veure?
  No, només ho veurà di l’Ajuntament ho penja del web. El web que he fet jo com vostè diu es un web fet per un ciutadà sense els recursos que el tema mereix. I sap una cosa, la informació que rebo me la facilita Més xVallromanes ERC senzillament perquè l’Ajuntament no fa la seva tasca.

  Sap vostè que més de 30 millions de les antigues pessetes s’han pagat a un equip redactor que com a mínim a deixat sense fer un bon grapat de tasques?
  O potser no ho cobraran?
  Que tornaran la part corresponent a la pàgina web que no han fet?
  Que tornaran la part de la tercera sessió de participació que no han fet?
  Realment vostè creu que la revista del POUM es una informació rellevant?


  Parlant de directrius:

  En quin moment de la pel•lícula i qui va decidir que la directiu 12 (Ampliar la zona PEIN) de Vallromanes es va eliminar?

  Perquè com diu el POUM aprovat, es va encarregar un primer estudi per a les directrius el 30 de juny de 2005. En aquell estudi hi havien 12 directrius de les que només es van publicar 12.

  Que va passar?
  Perquè no es vol ampliar el PEIN?

  ResponElimina
 13. Sra. Yolanda Lopez.

  Per la redacció dels seus escrits, vostè sembla un home.
  Qui pot ser tan friqui de fer-se passar per dona?
  Un travestinternauta?
  Un poetaloco?
  Algú que s'avorreix?

  Señor Yolanda hágase un favor y visite un especialista?
  ¿Sabe tu señora que miras videos porno y te tocas entre blog y blog?

  ResponElimina
 14. Per al·lusió responc al Sr. Gomara el qual escriu que sóc un mentider. Primer de tot, comenta que a la sortida del Ple el fill de la Sra. Maria Cabot i la persona que ell anomena "segòn de la llista de CiU" es van mostrar violents amb ell ("van caure sobre mi com si volguèssin pegar-me") Jo era present a la conversa i l'únic que va aixecar la veu més del compte va ser vostè, Sr. Gomara. La resta, on hi havia gent de diverses adscripcions polítiques i d'altres que no militem, va parlar de manera normal. No digui mentides que li cauràn les dents, Sr. Gomara. Recordi que calumniar està penat per la Llei. Per acabar-ho d'adobar, vostè acaba l'escrit dient que si pateix possibles agressions psicològiques i/o físiques ho denunciarà. Quina barra! Cree el ladrón que todos son de su condición.

  ResponElimina
 15. Sr. Xavi Moya, les coses són tal qual les descric i vostè ho sap molt bé. Vostè continua faltant a la veritat, de la mateixa manera que va faltar a la veritat aquell dia que vostè estava present, al dir-me que havia parlat del meu bloc amb mi quan mai no ho havia fet i així jo ho vaig manifestar davant de tots els presents.

  ResponElimina
 16. Sr. Gomara, vostè el que vol és polemitzar. Sap molt bé, i hi ha testimonis, que ningú es va mostrar violent amb vostè. Sigui sincer, si us plau, no propagui calumnies vers la gent que no pensa com vostè que, afortunadament, som multitud.

  ResponElimina
 17. Jo no faig calumnies contra ningú, ni contra la gent que no pensa com jo. Tinc amics de tots els partits polítics i que no tenen a veure amb qualsevol partit polític i/o no simpatitzen amb cap. Els meus amics són molt bon amics, precisament, i, afortunadament, en tinc molts. Doncs quan un va amb la veritat per davant, pot anar amb la cara ben alta i mirar de front quan parla.

  Tampoc nego que el fill de la Sra. Cabot i el segon de llista de CiU no em caiguin bé. Sempre hem tingut una relació molt cordial. Entenc que l'altre dia estàvem tots molt calents i van actuar de manera impulsiva quan els vaig parlar de l'Ibàñez, però jo em vaig sentir agredit perquè ells van tenir un gest espontani que, fins i tot, em va espantar una mica, i ho dic tal com ho sento. Però això no treu que no continuem tenim una relació cordial, respetuossa, amable i, fins i tot, d'amistat. Hem de comprendre que tots estàvem una mica nerviosos aquella nit, lògicament; la qual cosa no treu que vostè és una persona que no diu la veritat; i podrem mantenir la relació que manteníem entre vostè i jo com fins ara, que no era pas de sinceritat; no ens enganyem, però com a mínim sabíem tots dos simular una relació cordial.

  No parli de les altres persones, parli de vostè, que no és poca cosa. L'únic que li interessa a vostè és fer polèmica per evitar parlar de vostè mateix.

  ResponElimina
 18. Sr. Gomara, vostè té una obssessió amb mi per alguna raò que se m'escapa. Per la meva banda, fins que no retiri els seus comentaris acusant-me de mentider, amb vostè no tinc res més a dir.

  ResponElimina
 19. Xavi: no cal que perdis més el temps amb aquest pobre home que reconeix que "pateixo una malaltia psicològica" (sic). Ell pot agredir qui vulgui i quedar-se tan tranquil, dient mentides, acusant i difamant davant de testimonis. Ha de saber que aquest post és totalment denunciable. Que vagi en compte, doncs. Gomara és sinònim de malalt mental. Ho sap el poble sencer, fins i tot els d'ERC. Però, clar, el pobre ha de distreure's per ocupar les 24 hores que té al dia sense treballar en res de profit. Tu, en canvi, tens feina i fas alguna cosa de profit pel poble i per la societat. Passa d'ell, t'ho aconsello. És el que més ràbia li fa.

  ResponElimina
 20. Antoni Ibáñez, alias Gomaritis, per què no dónes mai la cara i et dediques sempre a l'insult, a fer-te passar per altres, a fer merder sempre? Tot ha vingut per culpa teva; per insultar la gent com sempre fas. Dóna la cara; mai no la dónes. No t'adones que sempre els problemes sorgeixen quan tu estàs pel mig. Gent com tu és la que sobra en aquest poble.

  Aquesta és la imatge que dóna un professor de secundària i una persona que aspira a ser un escriptor?

  ResponElimina
 21. A mi no em molesta cap que passin de mi persones com tu, és un veritable goig, per mi i per a moltes altres. Ben t'ho asseguro.

  ResponElimina
 22. Sr. Xavi Moya, encara no entenc per quin motiu diu que ve aquí a parlar per al·lusions. Sàpiga que aquí pot parlar tothom, ni modero, ni esborro comentaris, i, fins i tot, com li vaig dir després del ple, pot enviar-me un article si hi vol dir alguna cosa.

  Ara, vostè entra amb l'excusa de les al·lusions i s'hi posa a parlar de coses diferents.

  Jo en el meu post li estic dient que vostè menteix quan em va dir que havia parlat amb mi sobre certes incorreccions al meu bloc, segons vostè. I jo li vaig dir a la cara i davant de tots els presents que això era una mentida com una catedral. Vostè no s'ha dirigit mai a mi per a parlar del meu bloc, anteriorment a la trobada després del ple.

  En comptes de parlar d'això es dedica a seguir mentint sobre un altre assumpte que a vostè se suposa que ni li va ni li ve.

  Les coses jo les he deixat ben clares en el meu post, tal com les vaig viure, si vostè té una altra visió, allà vostè. Però no menteixi i reconegui que em va mentir també sobre el fet que havia parlat amb mi sobre el meu bloc i les seves presumptes incorreccions.

  I si no em vol dirigir la paraula, doncs mala sort, no és vostè l'únic habitant d'aquest poble amb el que parlar, afortunadament.

  ResponElimina
 23. Deunidó la tira de comentaris que hi han.

  Senyors...encara no hem après a mantenir respecte de persona a persona?

  Això comença a crear crispació en comptes de debat.

  Senyors anònims i de falsos noms, només entrar sense identificar-se, cometen la més alta falta de repecte.

  Li recordo que fa 30 anys que no patim dictadura. No temin doncs, no els seguiran i els afussellaran. O es que a Vallromanes encara perdura la dictadura?

  Senyor Moya, diu vostè que no menteix mai. Molt bé. Li agrairïa que quan parli en els programes de la ràdio "L'alcaldessa respon?" en comptes de creure's tot el que li diu la senyora Cabot i vostè ho reiteri, s'ho estudiï millor. M'encanta escoltar quan vostè repeteix reafirmant el que la seva "convidada" diu. Increíble.

  Per cert, com va arribar a obtindre el lloc de treball a la ràdio municipal? Per qué si no ets de convergència...com pot ser que estigui treballant allà?

  ResponElimina