divendres, 20 de juliol del 2007

XI Concurs de Fotografia de Vallromanes

Us fem saber que l'Associació d'Amics de la Fotografia de Vallromanes, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vallromanes, ha convocat el XI Concurs de Fotografia "Premi Sant Miquel 2007", obert per a tothom que vulgui, el qual s'emmarca dins els actes de la Festa Major de Vallromanes.

El termini de presentació de fotografies finalitza el dia 24 de setembre de 2007

A continuació podeu trobar les bases del Concurs:

Per a poder llegir les bases podeu fer clic a sobre de les imatges anteriors per a engrandir-les

O bé podeu descarregar el següent arxiu:

Concurs Fotografia 2007.pdf


Amics de la Fotografia de Vallromanes

http://vallromanesfoto.bloc.cat
vallromanesfoto@terra.es

3 comentaris:

  1. Jordi, entenc que han de ser obres originals, però poden aparèixer en llocs com ara Flickr o Picasa o han de ser absolutament inèdites?

    Víctor Pàmies
    [Raons que rimen]

    ResponElimina
  2. Hola Víctor, és curiós, ara m'adono que vam treure (no sé ara dir-te si per error mecanogràfic o per algun altre motiu) el punt que feia referència a la condició d'originalitat de les fotografies; segur que l'any passat tampoc hi constava. Potser el van treure perquè donava lloc a males interpretacions; malgrat que penso que hi hauria d'haver-hi alguna referència, ja ho parlarem per l'any que ve. Sé que havíem parlat en alguna ocasió sobre el tema els membres de l'associació i potser el vam treure per això.

    En tot cas, sempre hem considerat que les fotos havien de ser originals amb l'única limitació de no haver guanyat cap premi en cap concurs anterior, ni en el nostre ni en cap altre. La publicació de les fotografies a internet no pressuposa en absolut que no s'hi puguin presentar. Recorda, només que no hagin estat premiades en cap altre concurs.

    ResponElimina
  3. Ara, pensa que el fet que les fotografies hagin estat publiques abans de la reunió del jurat pot donar avantatges o desavantatges, segons com, perquè tu et pressentes amb pseudònim i hem de suposar que els membres del jurat no associen autors i fotografies. Tanmateix estic del gairebé del tot segur que els membres del jurat no tindran cap coneixement de les fotografies publicades a Flickr o Picasa, perquè són prou "llunyans", en tots els sentits del nostre entorn.

    ResponElimina