dijous, 6 de setembre del 2007

Informació de MxV-Esquerra

Més per Vallromanes-Esquerra informa que ja hi ha l’horari del transport que utilitzaran els alumnes de Vallromanes per arribar fins el nou IES Vilanova del Vallès. Aquesta informació la podeu trobar a la web del mateix institut, en l’aparador del local de MxV-Esquerra, o clicant a sobre de les següents imatges:



L’Ajuntament sembla que encara no disposa d’aquesta informació, segurament perquè el Regidor d’Ensenyament és de viatge. El passat dia 4 de setembre també es va aprovar l'increment de les taxes de l’Escola Bressol amb l’absència d’aquest regidor.


Informa: Més per Vallromanes-Esquerra, Vallromanes, 6 de setembre de 2007

4 comentaris:

  1. Està molt bé que CiU informi a la seva pàgina web, i és d'agrair, però CiU no pot actuar com l'ens institucional que li correspon a l'ajuntament, malgrat que hi ha regidors de CiU a l'ajuntament. L'ajuntament, com a ens institucional apolític que representa a tot el poble, que és la junta del poble (ajuntament) ha d'informar de manera independent i puntualment de totes les coses que són d'interès públic, etc.

    L'ajuntament no és CiU, i si CiU està a l'ajuntament i té l'alcaldia i informa a la seva pàgina però no ho fa des de l'ajuntament, sense cap dubte, està fent autopropaganda a costa de tenir l'alcaldia de l'ajuntament. Això, segons el meu parer, és un joc brut. Ja sabem allò de qui té el poder té la informació i si la informació, gràcies a tenir el poder, s'utilitza com a eina política, no anem bé.

    Salutacions

    ResponElimina
  2. Vols dir que no t'has fet un embolic, funcionari en excedència?

    ResponElimina
  3. No, Toni, no m'he fet cap embolic, funcionari en actiu. És la veritat. Molt bé que tingueu la web actualitzada, fantàstic, és un bon exemple; el que haurien de fer tots els altres partits. Cal felicitar-lo. Però no s'ha de confondre el que és la Institució (Ajuntament) amb el partit polític (CiU); cosa que ja passava bastant freqüentment a Catalunya durant l'època Pujol.

    Salutacions

    ResponElimina