dijous, 22 de març del 2007

I encara hi han més de pendents... segons informa David Carrillo



David Carrillo d' Iniciativa per Catalunya Verds de Vallromanes, va denunciar a l'ajuntament, l'actual presència dels pals de llum de fusta que hi han al carrer de la Soleia.

Instància núm. 4656 del 19 octubre del 2006.

Des de fa molt de temps, els veïns i veïnes del municipi, ens van comunicar el seu descontent relacionat amb els pals de llum de fusta (són de telefònica, no de llum, segons la informació que ens han facilitat).

Aquests pals estan en mig de la calçada del carrer de la Soleia (s'hi pot veure a la fotografia adjunta).

Això, sens dubte, provoca una situació de perillositat viària al carrer, posant en perill la integritat física de les persones. Sobretot, la dels conductors de vehicles.

A més a més, l'altre tema pendent, dintre d'aquest, és el dels cables penjant que hi queden a bona part del carrer, entre "pal i pal".

No descomptem la precària senyalització d'aquests pals de fusta. És molt ridícula i no està feta tal com ho especifica la llei i, sobretot, el sentit comú de fer bé les coses.

David Carrillo


ICV - Vallromanes

1 comentari:

  1. I a més, algun piscinàire l'utilitza per penjar publicitat, que millor lloc, si t'hi dones una bona trompada contra el pal segur que veus la publicitat, i les estrelles.

    ResponElimina