dilluns, 10 de setembre del 2007

4a. Pedalada de Muntanya Trinxacadenes 2007 (Bases i inscripcions)



El grup BTT Trinxacadenes de Vallromanes ha convocat la 4a. Pedalada de Muntanya Trinxacadanes 2007 que se celebrarà el diumenge, dia 07 d'octubre de 2007 (sortida a les 9 hores). Ja està obert el termini d'inscripció per a totes aquelles persones que hi vulguin participar. Per a trobar tota la informació, reglament, recorregut, etc., podeu consultar al següent enllaç: http://www.trinxacadenes.com/info.html

Per a inscriure-us: http://www.trinxacadenes.com/inscripcio.html

6 comentaris:

  1. Considero que l'inscripció és un cost elevat.

    Tot i així, encara que jo no hi participaré, espero que tingui el mateix o millor èxit que l'any anterior.

    Sobretot, que es respecti el traç i la natura en el seu recorregut.

    ResponElimina
  2. Has de considerar que es fa un obsequi i entrepans o butifarrada inclos al preu. A més es cobreix una assegurança per cada ciclista per accident.
    Creus doncs elevat un preu on passar un bon mati, obsequi samarreta i altres productes, menjar popular i assegurança?

    Sempre es respecta la natura, a més esta coordinat conjuntament el traçat amb el Parc serralada que hi dona el vist i plau.

    David, un cop més tens manca d'informació.

    Una abraçada

    ResponElimina
  3. No és manca d'informació.

    A no ser que et puguis responsabilitzar dels actes de cada persona de 600 que poden haver-hi.

    Quan faig un torneig de basquet, futbol o el que sigui, dels esports que m'agraden, no mm'apunto per els entrepans o els obsequis. Mi apuntu per qué és el que m'agrada.

    És cert que, per molt que m'agradi, mirarè el seu cost i consideraré si val la pena o no.

    pel tema de l'assegurança, ja en paguem la seguretat social. Si tu vas pel teu compte amb la bici i et fots una pinya ( no ho dessitjo), per aquesta lógica, deuries tindre una asegurança com a esportista individual.

    PD: Espero no haver donat idea per a que ho apliquin en el govern.

    Saludus!

    ResponElimina
  4. Soc de fora de Vallromanes i anire per segona vegada. El preu, la veritat que mai ens agrada pagar, però haig de dir que és de les més economiques de totes les pedalades. Dient això no vull animar a que la pugin l'any que vé. La zona és maquimisa i va estar molt ben organitzada. En una pedalada ja és costum donar un obsegui (samarreta o altres) i una bona butifarrada per recoperar forces. Fins el diumenge.
    Ricard (Rubí)

    ResponElimina
  5. Hola hem dic Andreu, hos he de felicitar per la pedalada,jo faig unes 10 o 12 pedalades làny i he de reconeixe que aquesta és de les millors que faig.Anims i fins la 5a.
    pd.
    Quan penjareu les fotos?

    ResponElimina
  6. Hola Andreu, tens tota la raó, jo no sóc de l'associació, però sóc el secretari de l'associació de fotografia del poble, "Amics de la Fotografia de Vallromanes, que som qui fem les fotografies de la pedalada (malgrat que jo no vaig ser-hi aquest any), i sé que aquesta pedalada és de les més prestigioses de Catalunya.

    Les fotografies definitives fetes per l'associació de fotografia (de bona qualitat, ja ho veuràs) sortiran a la pàgina de Trinxacadenes, encara no hi són, però.

    Tanmateix, un veí del poble ha fet un reportatge pel seu compte i el pots veure aquí

    Dintre d'uns dies el reportatge sencer sortirà a la pàgina de Trinxacadenes aquí

    Si vols pots veure també les de l'any passat perquè et facis una idea de la qualitat aquí. Ja els faré saber a l'associació Trinxacadenes el contingut del teu missatge.

    Gràcies pel teu interès i participació.

    Salutacions

    ResponElimina