dimarts, 25 de setembre del 2007

Notícies, novetats, recordatoris, propostes...

NOTÍCIES D'ÚLTIMA HORA:
  • Ja podeu consultar al bloc del Centre Excursionista els reportatges sobre la pujada a la Pica d'Estats, amb un extens reportatge fotogràfic també. A continuació hi va una de les fotografies. Sort que el Centre Excursionista -no com d'altres organismes de la vila, incloent-hi l'Ajuntament- ens comunica amb molt de temps les seves activitats i ho vam poder publicar al seu moment aquí mateix. (No costa res enviar-nos un e-mail anunciant qualsevol activitat al poble perquè puguem fer-la-hi pública):




  • Per a la gent que no ho sàpiga, i que és molta segons les meves informacions, informo que ja ha sortit publicat el programa de Festa Major, el qual podeu trobar a algunes botigues del poble i a l'Ajuntament en horari d'atenció al públic.
________________________________________
________________________________________

(23/09/07 a les 08:12 h.):

Us recomano molt que llegiu, si no ho he fet ja, aquestes dues notícies importants per la nostra vila:


Aquestes dues notícies hi són al bloc de Josep María García i Pérez

Mentrestant, els "nostres excursionistes" deuen estar "fent el cim"

Aprofito per a recordar-vos que s'acaba el termini per a presentar les fotografies al XI Concurs "Premi Sant Miquel" de fotografia de Vallromanes

*** També és important que us mireu les propostes d'ordenances, una sobre el soroll i una altra sobre l'aigua (proposta d'estalvi d'aigua per a aplicar a la nostra vila), que presenta MxV-Esquerra, i que feu arribar-hi les vostres esmenes, suggeriments, propostes, etc., doncs aquestes propostes passaran a aprovació al Ple de l'Ajuntament de Vallromanes i, una vegada més, cal la participació activa i directa dels ciutadans del poble en allò que després pot afectar-nos directament

Podeu aprofitar també, per llegir les altres notícies del bloc Participació Vallromanes

4 comentaris:

  1. Bé, en Josep Maria s'ha fet esperar, però ha començat el curs amb molta empenta.

    Que no defalleixi!

    Salutacions cordials

    Víctor Pàmies
    [Raons que rimen]

    ResponElimina
  2. Gracies Víctor.

    De fet tots fem la nostra petita aportació.

    Salut

    ResponElimina
  3. Algú en sap alguna cosa de la programació de la festa major?

    ResponElimina
  4. Bona pregunt la d'en David. Ahir mateix vaig assabentar-me per boca de un veí a la porta de l'Escola que diumenge es va celebrar ja una bicicletada al poble, que jo sàpiga no enunciada enlloc, la qual jo em vaig perdre, el David suposo que també, etc. Doncs resulta que el programa de Festa Major que sempre sortia el darrer dia com aquell que diu, aquesta vegada ja havia estat repartit als comerços i des de l'ajuntament; però no a les cases, ni s'havia comunicat enlloc que hi havia sortit.

    El mateix veí que em va informar, i que viu al centre del poble, és el mateix que em va dir que havia sortit el programa de la festa major, i el vam trobar a sota d'altres informacions a una botiga del poble ahir a la tarda, on només hi quedaven dos perquè, segons ells, els n'havien donat amb "compte gotes". Per exemple, al forn de pa no hi havia cap exemplar i estan enfront del mateix ajuntament.

    Resulta que desprès en Josep Maria García, que viu també, si no vaig errat, al centre del poble, també s'havia assabentat que havia sortit el programa i, en conseqüència que el diumenge havia hagut una bicicletada. Al seu bloc vaig trobar un reportatge sobre tal afer, a toro passat.

    En definitiva, que jo preguntant als veïns si sabien alguna cosa des de fa dies de quan sortia el programa de festa major i no ho sabia ningú d'aquets, quan resulta que ja havia sortit però no es va fer públic de cap de les maneres enlloc, ni a la pàgina web de l'ajuntament, que, encara que està d'obres, ho podia anunciar, etc.

    Per quins nassos no ens ho fan saber als mitjans de comunicació 'alternatius' del poble? No costa res enviar un email i quedar bé, perquè nosaltres ho haguessin dit a la nostra pàgina, per exemple. De la mateixa manera que d'altres entitats del poble ens assabenten de les seves activitats, a part que les pots trobar a les seves pàgines web.

    Noi, això no rutlla pas. Si per assabentar-te de les coses has d'anar cada dia a l'ajuntament mal anem. Comptant que, en aquest poble, la majoria de gent està treballant durant les hores que l'ajuntament està obert.

    Bé, no sé que dir més, la qüestió es que el programa de Festa Major ja havia estat publicat però només una part de la població ho sabia, d'altra no.

    I "La Pinya" fa mesos que no surt; a causa, penso jo, que com ja es van celebrar les eleccions no cal fer campanya política a través del mitjans de comunicació oficials del poble, perquè llavors si que funcionaven: dues "Pinyes" seguides donant-se autobombo, etc. Dues "Pinyes" i ara cap, i haurà de ser MxV-Esquerra, que és l'oposició els que ens explicaran com van les coses del POUM en una assemble que faran a la Carpa. Però els que estan al govern municipal ni piu.

    No sé, no anem bé. Sempre falla la comunicació en aquesta vila.

    Salutacions

    ResponElimina