divendres, 5 d’octubre del 2007

Assemblea a Vallromanes i berenar popular

Més per Vallromanes-Esquerra ens envia la següent informació:

Demà dissabte, 6 d’octubre

a les 6 de la tarda, a la Carpa,

assemblea i berenar


Parlarem de les novetats del POUM,

de les ordenances de l’aigua i del soroll,

i explicarem el Ple municipal d’ahir




Enviat per MxV-Esquerra, Vallromanes, 5 d'octubre de 2007

11 comentaris:

  1. Aconsello que tot allò que s'expossi, sobre el tema de les ordenances, no només sigui una explicació verbal.

    Animo als qui aneu, a sol.licitar la documentació escrita. Potser, trobareu alguns articles d'aquestes ordenances proposades massa "carregant" contra els propietaris.

    A més a més, molts articles ja estan regulats per la llei vigent. La manca de la seva aplicació be donada per falta de responsabilitat de l'Ajuntament a fer-les complir.

    ResponElimina
  2. Senyor Asambleari,

    Quin sentit té fer un ple cada 3 mesos en una sala ón només hi caven 4 persones(gats en caven molts més)? No seria millor fer-lo al despatx de l'alcalde que més o menys són iguals de grans?

    Mira't així, podriem destinar el pis de la sala de Plens per a llogar-lo per als JOVES.

    Les assemblees que aquest partit està fent, les deuria convocar el propi Ajuntament per tal d'informar directament i sense traves a la població.

    ResponElimina
  3. Estic totalment d'acord amb el que diu el Sr. David Carrillo.

    ResponElimina
  4. Ja s'ha acabat el bròquil, està bé anar permetent la llibertat d'expressió, però a "casa seva" cadascú marca els seus límits, sinó això s'acaba convertint en un joc de nens petits que dóna autèntica pena.

    Per aquest motiu, i fent el que fan altres persones, esborraré els comentaris que cregui convenient d'aquest post. D'allò de "a casa vindran i de casa t'hi trauran" res de res.

    Qui vulgui argumentar per a bé o per a malament que ho faci des de "casa seva".

    De moment, hi continuen tots, però veureu que un moment determinat, desapareixeran.

    Quan vaig obrir aquest bloc va ser amb la idea de crear un espai de lliure expressió i debat per a Vallromanes. Afortunadament avui dia no és l'únic, hi ha d'altres blocs que m'hi acompanyen a Vallromanes.

    No vull ser únic, és un pes absurd que no vull mantenir, ni tampoc vull ser diferent, no necessito ser de diferent, per aquest motiu, si d'altres persones no et publiquen o t'esborren comentaris jo també puc fer-ho, evidentment.

    I no vull que aquest espai sigui el lloc per l'insult gratuït o per a desfogar la impotència de les persones o airejar les seves vanejades.

    Aquest espai es va construir amb un ideal seriós i no vull que acabi convertint-se en un circ, i, especialment, com m'ha dit un bon amic "a casa seva hom ha de marcar els límits".

    Salutacions

    ResponElimina
  5. De moment, el que penso fer és esborrar primer els anònims. Els anònims són sinònim de covardia i de baixesa moral. Si algú vol parlar que ho faci en el seu nom. No podem argumentar coses en base a anònims, malgrat que sapiguem quines són les persones que s'hi amaguen al darrera.

    Reconec que se "m'escalfa la sang" a vegades i que no sóc cap "sant" (afortunadament). Jo també cometo errors. Però bé, repeteixo, d'aquí cap a endavant demostraré que estic a casa meva quan em convingui. Això que li quedi molt clar a certes persones de poca ètica.

    ResponElimina
  6. I, de moment, també, hi deixaré constància que he esborrat els comentaris, hi figurarà que l'administrador ha esborrat el comentari en qüestió.

    ResponElimina
  7. Crec que és una bona pensada, Jordi. Tu ja saps el que penso al respecte de la llibertat d'expressió als blogs. :-)

    ResponElimina
  8. Gràcies Víctor pel teu comentari. A vegades s'han de prendre decisions contràries a allò que un pensava en un principi. En més de dos anys que portava fent blocs, només en aquest d'ESPAI VALLROMANES s'havien donat aquestes situacions. Llevat d'algun comentari anònim d'una persona d'aquest poble molt aïllat que no valia la pena fer-li cas, sempre havia mantingut unes relacions súper cordials amb tota la gent que seguia els meus blocs d'ITACA, sempre!!! Jo no insulto, no m'insulten, llevat algun post que he tingut la temptació de fer.

    Hi ha molta gent maca per internet. Esborrem els que fan mal per la xarxa. Suprimim la seva veu a "casa nostra" i que facin el que vulguin a "casa seva".

    Salutacions fraternals

    ResponElimina
  9. Estic totalment d'acord amb la teva decissió Jordi.

    La falta de respecte és una abundància de la desesperació per no voler pertànyer al col.lectiu daquelles persones que volen, en aquest cas, un debat ( no una discussió ) per tractar temes que ens afecten A TOTS/TES.

    En comptes de buscar la crispació, per qué no trobem una solució mitjançant el diàleg correcte?

    Tan costa obrir els ulls i veure que la societat pateix i necessitat ajuda uns de l'altres sense importar l'ideologia, aspecte, color, etc?

    Si ens unim, ho podem aconseguir. Volem que s'ens reconeguin els nostres drets.

    El que dic, ho dic per a tothom que llegeixi aquest comentari...

    ..." Ningú existeix sense els demés, sigui o no de la seva "corda""...

    Teniu-ho present la resta de la vostre vida.


    Adeu!

    ^¿^

    ResponElimina
  10. Totalment d'acord amb tu, David. Gràcies pel teu comentari.

    Aprofito per dir que potser en algun moment em vegi en la necessitat de posar en actiu la moderació de comentaris. En aquest cas, només seria una solució de caràcter temporal en algunes ocasions, si fos el cas que ho dugi a terme.

    Salutacions fraternals

    ResponElimina
  11. En tot cas, si algun anònim dels que coneixem es cola temporalment, ell mateix hi quedarà retractat, doncs no penso contestar-li i així que pugui esborraré el seu comentari.

    Salutacions

    ResponElimina