dimecres, 10 d’octubre del 2007

Nota de premsa: L'ajuntament de Vallromanes segresta les pancartes d'Iniciativa per Catalunya



L'Ajuntament de Vallromanes, per ordre de la senyora alcaldessa Maria Cabot i Gibert, segresta les dues pancartes que Iniciativa per Catalunya Verds té disposades en el Municipi amb l'eslògan..." A peu Ja hauríem arribat, RENFE solucions Ja! "...

En una reunió que van tindre l'alcaldessa Maria Cabot i, el President Local de Joves d'Esquerra Verda i representant d'ICV-Vallromanes, David Carrillo per tractar diferents temes, un d'ells era relacionat amb la desaparició de les Pancartes d'ICV.

La senyora Cabot va assegurar en aquesta reunió que va ser la Brigada Municipal qui va treure les pancartes per ordre seu, defensant que a Vallromanes no és necessari tindre aquestes pancartes ja que ..."a Vallromanes no hi passa cap tren"...

També (la senyora Cabot) va reiterar en aquesta reunió que no es va demanar en cap moment cap permís per a la seva col·locació, cosa que no és certa doncs, abans de les eleccions municipals, es va demanar l'autorització per a posar les pancartes que tenen com a missatge reivindicar millores en el servei de RENFE a l'igual que en altres municipis.

No podem creure que la senyora alcaldessa Maria Cabot i Gibert no recolzi aquesta reivindicació per les continues deficiències que RENFE manté i que els usuaris i entre ells, vilatans i vilatanes de Vallromanes, pateixen dia a dia amb la utilització d'aquest servei de Transport Públic.

Pensem que la senyora Cabot, dintre dels nous pressupostos, destinarà una part d'aquests per a contribuir a millorar RENFE o, possiblement, està pensant en destinar-los per a que els vilatans de Vallromanes, gaudeixin d'un transport públic gratuït i, de tal manera, no haver de dependre de RENFE, cosa que de ser així seria totalment recolzada per nosaltres.

Dins d'aquesta reunió, va assegurar que no hi ha ni pressupost ni personal per afrontar les despeses per tal d'oferir un manteniment digne als parcs i jardins (zones verdes) del terme municipal de Vallromanes. Tot i així, va destinar diners dels contribuents, i hores del poc personal que n'hi ha, per treure aquestes pancartes i, així, eliminar qualsevol presència que ICV manté en el municipi.

Per acabar, ella va comentar i assegurar sense demostra-ho, que va enviar una carta a ICV-Vallromanes per tal que nosaltres retiréssim les Pancartes.

Va acabar criticant que les pancartes estaven molt desgastades, i realment l'única que semblava estar-ne, era la que hi havia a les piscines que tenia uns forats per evitar que es formessin bosses d'aires i rebentés la tela. Quan se li va dir que la del centre del poble estava immillorable, va comentar que no volia continuar discutint i es va acabar la conversa de les pancartes.

VOLEM que les tornin a col·locar allà on eren ja que és una reivindicació contra les deficiències de RENFE i, a més, pensem que l'Ajuntament hauria d'actuar de bona fe i solidàritat amb aquelles persones que hi són perjudicades diàriament.

La nota de premsa amb les seves corresponents fotografies ha estat enviada per David Carrillo d'ICV-Vallromanes, el dia 8 d'octubre de 2007

13 comentaris:

  1. En aquest espai només diem el que ens envien les persones amb nom i cognoms al nostre correu electrònic per ser publicades, i s'hi publiquen sempre que no continguin insults, ni atacs als drets humans més bàsics de les persones.

    I també s'explica allò que l'administrador vol explicar en nom propi, no amagat en un anònim.

    Queda clar?

    ResponElimina
  2. Anònim, li adverteixo que tots els missatges que envii amb insults seran automàticament esborrats. Quan es comporti com una "persona adulta" i s'hi identifica (malgrat que ja sabem qui és) se li guardaran els comentaris on no hi hagin insults, i pugui argumentar les coses, agradin o no; això sí sempre sense cap insult, ni evidentment, cap amenaça.

    Mentre no hi hagin insults també deixarem publicats, si creiem convenient, alguns anònims.

    I si continua insistint amb les seves impertinències gratuïtes, tornarem a posar la moderació de comentaris, i santes pasqües.

    ResponElimina
  3. Jordi, no sé perquè permeteu que embrutin els vostres blogs amb tanta púrria.

    No es pot discutir amb qui no aporta raons, sinó només insults escudant-se en l'anonimat covard.

    No els doneu canxa i feu-los fora de casa vostra, el vostre blog.

    Cada vegada que caus en la provocació i li contestes ell guanya. Perquè és el que busca. Recorda-ho.

    Salutacions cordials

    Víctor Pàmies
    [Raons que rimen]

    ResponElimina
  4. Sí, estic totalment d'acord amb tu, però resulta que al Josep Maria li va la marxa i posen el mateix aquí i en el seu bloc, i llavors penso que si ha de sortir enllà el mateix, jo puc contestar millor des de "casa meva"; tot i que he esborrat algun comentari. Resulta que els meus arguments de fa mesos van convèncer en Josep Maria per tal que no moderés els comentaris. I ara resulta que qui comença a moderar-los i a esborrar-los sóc jo i no pas ell.

    Ara fem el contrari tots dos, te n'adones? Com són les coses!

    Bé, jo de moment vaig deixant algun comentari, d'altres els esborro i alguns els contesto. De moment, aquí, com a mínim, la cosa sembla que s'estan calmant una mica. Segons com vagi tornaré a posar la moderació de comentaris o aniré a coses més grans que, de moment, me'n guardo.

    ResponElimina
  5. Ah, perdona, David. Moltes gràcies pels teus bons consells, per les teves recomanacions i pel teu comentari, en tot cas.

    Saps que valoro molt totes les teves aportacions en qualsevol sentit.

    Salutacions

    ResponElimina
  6. Al comentari anterior quan deia: Perdona, David.... volia dir.... Perdona, Víctor..... no sé quina mania tinc ara de confondre el nom de David amb el de Víctor o a l'inrevés. És la segona vegada que ho faig.

    Salutacions

    ResponElimina
  7. Bones!

    Gràcies per publicar aquesta noticia que afecta a tothom qui hagi, ha o haurà d'utilitzar els serveis de la Renfe.

    Llàstima que hi hagin tans comentaris eliminats. No he pogut ni llegir-los.

    Estaria bé que la gent amb bones paraules, COMENTÉS les coses.

    Arreveure!

    ResponElimina
  8. David, tal com vaig explicar-te a un correu personal, Blogger de Google no esborra els comentaris quan en la pantalla queda constància que han estat eliminats, només els amaga i prou, així que jo, evidentment, els tinc al bloc -en el meu panell de control de blogger- i, a més tinc la còpia de l'avís de cada comentari que rebo a Gmail de Google també (que tot és de Google, això ja sembla l'imperi Walt Disney).

    Perquè s'esborrin definitivament s'ha de fer una segona esborrada, per dir-ho així (una confirmació d'esborrar-los definitivament), i, jo això no ho he fet perquè hi quedi constància que hi han hagut aquests comentaris, perquè la gent se n'adoni del fet (jo també he "pecat" com pots veure i he "esborrat" també els meus que jo considerava que podien no estar a l'alçada adequada del que ha de ser un mitjà de comunicació), i també per si algun dia cal presentar-los davant on calgui; que mai no se sap.

    D'aquesta manera, conèixer el contingut dels comentaris "amagats no te més misteri, tanmateix jo li veig dues pegues: algun pot no agradar-te a tu particularment, i segon, no sé si és massa ètic per exemple, mostrar-los a cap persona un cop han estat "esborrats/amagats".

    Ja sé que tu no m'estàs demanant aquesta informació, però ho comento perquè, en aquest moment, m'ha semblat pertinent fer-ho. Malgrat tot, crec que puc fer-te saber el contingut dels missatges que es referien a tu i/o al teu partit, suposo, si tu m'ho demanessis. Tanmateix, això no hauríem de fer-ho a través d'aquest mitjà per no tornar a encendre la flama i perquè seria poc ètic també, entenc jo, publicar de nou allò que ja ha estat "despublicat" i molestar de nou a les persones implicades o no.

    Salutacions i, ho sento, crec que estaves per Madrid, em sembla. Els darrers els he esborrat aquest migdia abans de sortir de casa. Alguns han estat bastant més temps visibles que altres i al final "kaput".

    ResponElimina
  9. David, no pateixis, que no et perds res de l'altre món.

    Era com la Salsa Rosa, la Noria o l'Aquí hay tomate dels blogs de Vallromanes. Obviable 100%.

    ResponElimina
  10. De fet en Víctor té tota la raó. Millor que ho ha descrit ell ja no ho puc fer, i recolzo el que diu: obviable 100%.

    Salutacions fraternals

    ResponElimina
  11. Teniu raó.

    En fi, mai m'han agrada't les "salses roses" ni programes per l'estil.

    Gràcies a tots dos, Victor i Jordi.

    Arreveure!

    ResponElimina
  12. Hey Hey Jordi, com que em va la marxa eh? jeje
    La veritat és que soc una persona molt tranquila i els insults no em fan ser violent. la lectura que en faig és positiva i llavors m'ajuda a estimar-me més a mi mateix. No penso moderar els comentaris, la teva teoría era correcta, ara sí, els penso esborrar. Quedaran al públic uns instans i desprès, adeu , esborrats.

    ResponElimina
  13. Josep Maria, em sembla una bona opció. Jo de moment he optat per moderar els comentaris, mai no ho havia fet. En tot cas, les opcions que es fan de "bona fe" sempre són bones. I si un s'equivoca, rectifica i prou. Entestar-se en no canviar és de ments malaltisses, jo sóc així i ja m'agrada com sóc és de jutjat de guarda i de psiquiatre de guarda, sens dubte. És no voler progressar, no voler créixer com a individu. Què pots esperar d'un món i d'una societat quan tu mateix ja no intentes fer introspecció i canviar. Tu ja saps de què parlo. En fi.

    Salutacions amic

    ResponElimina