dijous, 14 de juny del 2007

Estava cantat (I) (Petites reflexions sobre coherència política)



Tot veient la notícia prevista i esperada, lamentablement (i com riu a la foto de satisfacció, oi?), només em queda fer, de moment, unes petites reflexions:

Ai! l'ambició d'algunes persones que a mida que tenen més edat (i ja una certa edat, per cert) que creix proporcionalment a aquesta. Vostè que n'opina, de tot això, Sra. Cabot? Vostè creu ser una persona coherent? Què és el que li dicta la seva consciència, senyora meva?

I vostè, Sra. Prims, que en pensa tot recordant les seves mateixes paraules: (les persones) "acaben dient si ha guanyat aquest per què han de governar aquests"...?

Sra. Cabot, per acabar de moment, tornarà a dir la seva famosa expressió "es el millor per al poble" per justificar de nou allò injustificable?

Avui jo serè dins d'un avió i vostès tindran temps per reflexionar perquè jo després baixaré de l'avió i mentre tingui dits, ulls, teclat, ratolí, computadora i monitor seguiré escrivint, i no és que sigui un gran plaer a vegades haver de fer-ho, però creuen vostès, Sra. Cabot i Sra. Prims, que em deixen una altra alternativa? Sincerament...

5 comentaris:

  1. Informo, estic a Orlano a una casa preciosa al costat d'un llac. Al llac no pensen construir pisos. Aixo d'aqui esta molt cuidat, res a veure com esta cuidat Vallromanes. El teclat em torna boig.

    Salutacions a totes i tots.

    ResponElimina
  2. A Orlando, volia dir, no a Orlano

    ResponElimina
  3. És important arribar bé. Una mica cansat deuries estar al arribar de tantes hores d'avió, no?
    Pot ser dintre de quatre anys, també tenim aeroport a Vallromanes.
    A les 12:00 h , possa " VallromanesTevé" que es veu per satèl.lit, per veure en directe l'acte de possesió del govern, encara que si us heu fixa't, la senyora Cabot ha estat signant documents com alcaldesa i no, com alcaldessa en funcions aquests dies.
    Per cert, molt escandalossos els preus d'accés a la piscina (postser es que la gent ha d carregar pagant els problemes de pèrdua d'aigua que té la piscina continuament) i, intolerable pagar per l'us de la pista de tennis. Per la nit, encara seria raonable pagar per l'us del llum.

    ResponElimina
  4. Us aviso a qui no es veu ni cap grua, ni habitatges en construccio, ja se'm fa estrany aixo, hi estic tan acostumat a les grues i les formigoneres a Vallromanes, que aqui em sembla estar a una pel.licula. Un consell: deixem a la Lurdes i la Cabot alla i que es carreguin el poble, si volen i vinguem tots a viure aqui. Aqui son quilometres i quilometres de zones verdes, llacs, cases entre enormes boscos i al voltant de les cases. I em sembla que no hi cap POUM previst per a aprovar.

    Si vos una ciutat verd, petita i tranquila vine a Orlando i deixa a la Cabot que es jubili d'alcaldessa rodejada de pisos al camp de futbol.

    ResponElimina
  5. David, 12 hores d'avio directe BCN-Atlanta. L'aeroport d'Atlanta estava col.lapsat i no es podi aterrar; l'avio donant voltes per l'aire fins que li van donar pista. Despres una horeta i mitja d'altre avio i a Orlando. Brutal, un aeroport tropical, net, petit i tranquil, superordenat, amb un tren monorail de la terminal fins al lloc de recollida de maletes; tot ple de palmeres amb uns salons impressionants i un hotel dins de l'aeroport amb balconades sota una plasa central dins de la mateixa terminal.

    Aqui la piscina es barata, doncs cadascu te la seva al jardi de casa seva, i entre la piscina i el llac un passeig de gespa superguapo.

    Si, ahir ja vaig connectar la TV de Vallromanes, presentava el Xavi Moya, i es veia la Cabot dient que gracies al pacte CiUiVall (el bipatit monopartit del Sr. Schilt/Ibanyes/Cabot) han fet "el que es millor per al poble" Que estrany, aquesta frase ja em sonava i no se de que. Sortia amb el somriure Profident tan tipic d'ella.

    Be, volia escriure mes pero es un patiment aquest teclat nordmerica, i a sobre es un portatil, per si fora poc.

    Salutacions vallromanines i vallromanins que esteu sota la presio del poder de l'absolutissima sra. Cabot. Jo, de moment per aqui passant-m'ho pipa sense pensar en els interessos immobiaris que corren per Vallromanes.

    ResponElimina